בריא

פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות / Rice Pasta with Herbal cream & vegetables

9:42:00

בדרך כלל אני לא נוהגת להכין כמות גדולה של אוכל ולשמור במקרר.
הכייף שלי הוא תהליך ההכנה ולאכול מיד לאחר ההכנה, חם וטרי !
אך לפעמים צריך להיות ערוכים לשבוע עמוס וסיר גדול הוא פיתרון גדול וטוב לחלוקת האוכל למספר מנות למהלך השבוע.
היום החלטתי להכין.... פסטת אורז מלא בשמנת צמחית וירקות!!
מנה מזינה, בריאה, משביעה וכמובן טעימה !!





אז מה צריך? :
- כוס פסטת אורז מבושלת.
- כוס שעועית מבושלת.
- כוס אפונה .
- חצי בצל סגול.
- 2 קישואים.
- חצי כוס פטרוזליה.
- שתי שיני שום גדולות.
- כף גדושה של שמן קוקוס.
- קרטון קטן של שמנת צמחית (200 מ״ל)
- כוס בזיליקום קצוץ / 5 קוביות בזיליקום (מ100% בזיליקום) קצוץ קפוא. 
-  כפית אורגנו.
- כפית תימין.
- מלח ופלפל לפי הטעם.
- אפשרות : לפני ההגשה להוסיף שקדים פרוסים.

                           

1. ראשית, יש לחתוך את הקישואים לכל צורה שתרצו (אני הייתי יצירתית, חתכתי לקוביות קטנות, מלבנים, חצאי עיגול.. נחמד )
יש לחתוך את הבצל לרצועות, תקצצו את הפטרוזליה, השום והאורגנו.

2 חממו בסיר גדול שמן קוקוס (כן, סיר ! המטרה היא לבשל), הוסיפו את השעועית והאפונה וערבבו מידי פעם למשך 5 דק.
הוסיפו את כל שאר הירקות והתבלינים מלבד הבזיליקום.
המשיכו לבשל למשך 3 דק.


3. הוסיפו לסיר חצי מקרטון השמנת וערבבו עד שכל הירקות יהיו עטופים בנוזל.
לאחר מכן, הוסיפו את הפסטה ואת החצי הנותר של השמנת ערבבו והוסיפו את הבזיליקום, פלפל ומלח.

4. לאחר מספר טעימות, האם צריך עוד קצת פלפל או עוד קצת מלח...
המנה מוכנה (:



Enjoy



So what do you need? :
- 1 cup of cooked rice flour pasta.
- 1 cup of cooked green beans.
- 1 Cup of peas.
½ red onion.
- 2 zucchinis.
- ½ cup parsley.
- 2 large garlic cloves.
- 1 full tablespoon of coconut oil.
- 200ml - 250ml of heavy cream (you can use dairy or non-dairy)
- A handful of chopped fresh basil 
- 1 Teaspoon oregano.
- 1 Teaspoon thyme.
- Salt and pepper to taste.
- Option: Before serving, add sliced ​​almonds.

                           

1. First, Cut the zucchinis to any form you like (I felt creative I cut circles, cubes, stripes .. nice)
Cut the onion into strips, and chop the parsley, garlic and oregano.

2. In a large pot, Heat the coconut oil, add the beans and peas and stir occasionally for 5 minutes.
Add the remaining vegetables and spices, except for the basil.
Continue cooking for about 3 minutes.


3. Add half of the amount of cream and stir until all the vegetables are covered in the sauce.
Then, add the pasta and the remaining half of the cream, mix and add the basil, salt and pepper.

4. Serve, Enjoy and stay healthy!

You Might Also Like

0 Comments