טעים

עוגיות אגוזי מלך / Walnut Cookies

17:03:00

כשאין לכם אפשרות לצרוך גלוטן, כשאתם מעדיפים להמנע מגלוטן ובא לכם משהו מתוק עם הקפה... הינה המענה לחשק המתוק !
עוגיות אגוזי מלך טעימות טעימות, קלות להכנה ובצ׳יק צ׳אק !


                    

אז מה צריך? :
- כוס אגוזי מלך.
- 2 ביצים.
- שקית סוכר וניל.
- חצי כוס סוכר.
- שקית אבקת אפיה.
- כפית גרידת לימון.
- כף סירופ מייפל.
- אבקת סוכר לציפוי.


1. ראשית, נחמם תנור ל-180 מעלות.
נטחן את אגוזי המלך במעבד מזון.


2. נוסיף את גרידת הלימון ( תתעלמו שקערת המעבד מזון בתמונה ריקה)


3. נוסיף את הביצים ושאר החומרים ונטחן.


4. נפזר עם מסננת אבקת סוכר בתבנית / על משטח כלשהו.
לאחר שהכנו צורות, נגלגל אותן באבקת סוכר ונעביר לתבנית תנור המרופדת בנייר אפייה.


5. נכניס לתנור שחומם מראש למשך כ- 15 דק או עד שהעוגיות פריכות למגע.
לאחר שהעוגיות מוכנות נוציא וניתן להן להתקרר (או שנחטוף כמה לפני :)

Enjoy

When you do not have the possibility to consume gluten, when you prefer to avoid gluten and want something sweet with my coffee ... these cookies are the answer!
Delicious and super easy to prepare Walnut cookies.

So what do you need? :
- 1 Cup  of Walnuts.
- 2 eggs.
- 2 Teaspoons of vanilla sugar.
- Half a cup of sugar.
- 2 + 1/2 Teaspoons of baking powder.
- 1 Teaspoon of lemon zest.
- 1 Tablespoon maple syrup.
- Powdered sugar for topping.


1. First, Preheat the oven to 180 degrees Celsius (350 F).
Grind the walnuts in a food processor.

2. Add the lemon zest, The Eggs and all the remaining ingredients and grind until combine.  

3. Powder some icing sugar in a bowl or a flat surface.
Form your cookies in any shape that you like, coat the cookie with the icing sugar and transfer to a baking tray covered with baking paper.

4. Bake your cookies for 15 minutes or so, or until the cookies are nice and firm.
Remove from the oven and let the cookies cool completely before you store them.

Enjoy! 

You Might Also Like

0 Comments