ארוחת בוקר

פשטידת בוקר טוב

7:08:00

כמו שכבר ציינתי בפוסט MY 13 HEALTHY BREAKFAST DIY ...
הדרך הטובה ביותר להתחיל את היום - ארוחת בוקר בריאה, טעימה, מזינה ומלאה בכל טוב לגוף, לנפש וגם לעיינים (; !
הפעם אחלוק אתכם פשטידת בוקר טוב !
קלה וכייפית להכנה, טעימה בטירוף, מלאה בכל טוב וכולם יתאהבו 






אז מה צריך ? : (4 פשטידות קטנות או אחת גדולה)
- 3 ביצים.
- 1 בצל קטן קצוץ.
- 3 פרוסות גבינת מוצרלה.
- 2 פרוסות גבינה צהובה איכותית. - או ללא גבינה צהובה בכלל.
- פטרוזליה קצוצה מ3 גבעולי פטרוזיליה.
- כוסברה קצוצה מ3 גבעולי כוסברה.
- גמבה אדומה אחת קצוצה.
- 4 פטריות פרוסות.
- 1 חבילת טונה.
- חצי כוס קמח שיבולת שועל או ש"ש רגילה. ( אני השתמשתי עם קמח ש"ש ללא גלוטן)


1. ראשית, נחמם את התנור ל190 מעלות.
נשמן את תבניות הפשטידה בשמן זית ונפזר מעל מעט קמח ש"ש .


2. נקשקש את הביצים, נקצוץ את הבצל, נחתוך לקוביות את הגבינות, נקצוץ את הפטרוזיליה והכוסברה, נחתוך את הגמבה והפטריות.





3. עכשיו נתחיל לבנות את הפשטידה!
נשים שכבה של טונה, נפזר קמח ש"ש, נשים בצל, פטריות, קמח ש"ש, עשבי תיבול, גבינות, גמבה.. וכך חוזר חלילה....


4. נוסיף את הביצים לתבניות.
לסיום, נקשט עם פטריות ונכניס לתנור שחומם מראש למשך חצי שעה עד 40 דק.







בוקר אור ובתאבון !
** את הפשטידות ניתן להכין בערב , לשמור בקירור ולאכול למחרת או לקחת לעבודה / לימודים / גן.





You Might Also Like

1 Comments