בריא

פשטידת קישוא אישית.

7:46:00





פשטידת קישוא אישית.
כל אחד יכול להכין!
טעימה, בריאה, משביעה, מלאה בערכים תזונתיים נפלאים!
ללא גלוטן, ללא שמן.
מתאימה לכל ארוחה ביום. 
ניתן לקחת לגן, ללימודים ולעבודה .


בריא לדעת - קישוא.
בעל יתרונות רבים !
עשיר בויטמין c המחזק את מערכת החיסון ומרחיק מאיתנו שפעות וצינון.
ויטמין B1 שיסייע לנו בחילוף חומרים יעיל, B2, B6, חומצה פולית שחשובה ביותר תהליך התפתחות העובר.
בטא קרוטן, אשלגן, מגנזיום, נוגדי דלקת, מכיל נוגדי חימצון חזקים רבים.
בנוסף, מכיל סיבים רבים שיעזרו לנו בשריפת שומנים והרגשת שובע ממושכת.
לכל אותם אנשים שחשוב להם לשמור על גיזרה - הקשיבו הקשיבו.. קישוא מכיל 17 קלוריות ל100 גרם!!

אז מה צריך? : (3 מנות אישיות )
- קישוא 1 גדול.
- 2 כפות שיבולת שועל.
- 2 ביצים.
- קורט פלפל ומלח.
- כורכום.
- קינמון.
** אפשר להוסיף גם 2 כפיות זרעי צ׳יה.

1.  ראשית, יש לחמם את התנור ל200 מעלות.
מגרדים את הקישוא בעזרת פומפייה, סוחטים את הקישוא מהנוזלים ושמים בקערה.
2. לקערה מוסיפים את כל שאל המצרכים ומערבבים היטב היטב.


3. מחלקים ל3 תבניות ומכניסים לתנור למשך 10 דק.


4. כעבור 10 דק מעבירים את התנור למצב טורבו לעוד לפחות 5 דק.
בודקים מידי פעם אם מוכן.



5. מגישים את הפשטידות כשהן חמות.
הצעה למנה בריאה וטעימה : ירקות חתוכים, יוגורט והפשטידה.

בתאבון ולבריאות !!

You Might Also Like

0 Comments